Блендери, Миксери, Фрапе, Групобар, Ледотрошачки

Блендери, Миксери, Фрапе, Групобар, ЛедотрошачкиСравни продукт (0)


Групобар 2 функции – Модел P507

Групобар 2 функции – Модел P507

Групобар 2 функции Ледотрошачка+Фрапе кана 0,8 л. (PVC) Ледотрошачка: 1400 обор./мин. Фр..

Групобар 2 функции – Модел P508

Групобар 2 функции – Модел P508

Групобар 2 функции Ледотрошачка+Миксер кана  1,5 л. (PVC) Ледотрошачка: 1400 обор./мин..

Групобар 2 функции – Модел P513

Групобар 2 функции – Модел P513

Групобар 2 функции Миксер  кана 1,5 л. (PVC) + сокоизстисквачка автоматична   ..

Групобар 3 функции – Модел P510

Групобар 3 функции – Модел P510

Групобар 3 функции Ледотрошачка + миксер кана 1,5 л. (PVC) + фрапе кана 0,8 л. (PVC) ..

Групобар 3 функции – Модел P515

Групобар 3 функции – Модел P515

Групобар 3 функции Миксер  кана 1,5 л. (PVC) +фрапе кана 0,8 л. (PVC) + сокоизстиск..

Групобар 4 функции – Модел P520

Групобар 4 функции – Модел P520

Групобар 4 функции Ледотрошачка + миксер кана 1,5 л. (PVC) + фрапе кана 0,8 л. (PVC) +..

Групобар 4 функции – Модел P550

Групобар 4 функции – Модел P550

Групобар 4 функции Ледотрошачка + миксер кана 1,5 л. (PVC) + фрапе кана 0,8 л. (PVC) +..

Ледотрошачка автоматична – Модел TG6

Ледотрошачка автоматична – Модел TG6

Ледотрошачка автоматична Люспест лед1400 обор./мин. МОДЕЛ: TG6 ПРОИЗВОДИТЕЛ: Mac..

Ледотрошачка ръчна – Модел 60327

Ледотрошачка ръчна – Модел 60327

Ледотрошачка ръчна Размери: 16x23x12 см..

Миксер за лед – Модел ICE B100

Миксер за лед – Модел ICE B100

Миксер за лед Кана 1,5 л. (PVC)   Миксер за лед: 10000-15000 обор./мин.   ..

Миксер за лед – Модел ICE B102

Миксер за лед – Модел ICE B102

Миксер за лед Кана 1,5 л. (неръждаема) Миксер за лед: 10000-15000 обор./мин. МОД..

Миксер – блендер – Модел P100

Миксер – блендер – Модел P100

Миксер – блендер Кана 1,5 л. (PVC) Двускоростен мотор:10000-15000 обор./мин. МОДЕ..

Миксер – блендер – Модел P100D

Миксер – блендер – Модел P100D

Миксер – блендер двоен Кани 2х 1,5 л. (PVC) Двускоростен мотор:10000-15000 обор./мин. ..

Миксер – фрапе  – Модел F4

Миксер – фрапе – Модел F4

Миксер – фрапе   Кана 0,8 л. (неръждаема)  Миксер:15000 обор./мин. МОДЕЛ: F..

Миксер – фрапе за стена – Модел F4P

Миксер – фрапе за стена – Модел F4P

Миксер – фрапе   Кана 0,8 л. (неръждаема) Миксер:15000 обор./мин.  МОДЕЛ: F..

Показани 1 от 15 | 16 (2 Страници)