Хладилници EN 60X40 средно- и нискотемпературни

Хладилници EN 60X40 средно- и нискотемпературниСравни продукт (0)


Хладилен шкаф 1 врата за риба  400 литра - Модел GM BF 4

Хладилен шкаф 1 врата за риба 400 литра - Модел GM BF 4

Хладилен шкаф  за рибаМеждинни температури1 врата, 400 литраТемпература: 0 º С -5 º Сдигитален ..

Хладилен шкаф 1 врата нискотемпературен 400 литра  - Модел GM BL 4

Хладилен шкаф 1 врата нискотемпературен 400 литра - Модел GM BL 4

Хладилен шкаф  нискотемпературен1 врата, 400 литраТемпература: -10 º С -22 º Сдигитален контрол..

Хладилен шкаф 1 врата среднотемпературен 400 литра  - Модел GM BN 4

Хладилен шкаф 1 врата среднотемпературен 400 литра - Модел GM BN 4

 Хладилен шкаф  среднотемпературен1 врата, 400 литраТемпература: - 2 º С +8 º Сдигитален к..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)